'Beerschot-Wilrijk wil oude bekende gratis terughalen naar België'

'Beerschot-Wilrijk wil oude bekende gratis terughalen naar België'

maandag 12 februari 2018 om 12:15

Beerschot Wilrijk heeft de afgelopen seizoenen al verschillende keren gerekend op transfervrije spelers, en ook nu bewandelt het weer die piste. Deze keer zou Ruben Okotie in de belangstelling staan.

Het Nieuwsblad weet dat die 30-jarige Oostenrijker de nieuwe goalgetter van Beerschot Wilrijk moet worden. Zijn contract bij het Chinese Beijing Enterprises is ontbonden, daarom dat hij buiten de transferperiode nog gratis getransfereerd mag worden.

Okotie is misschien nog wel bekend op Stayen, want in 2011 speelde hij nog even op huurbasis voor STVV. Hij kon er echter geen potten breken. Ook FC Nürnberg, Sturm Graz, Austria Wien, Sonderjyske en 1860 München staan nog op zijn palmares. Bij Beijing Enterprises scoorde hij wel amper drie doelpunten op 24 wedstrijden. Bij zijn vorige club 1860 München ging het beter met 20 goals op 52 wedstrijden. 

Plaats een reactie

Drekovic +7433
maandag 12 februari 2018 om 14:30
Waarschijnlijk weer ene die ofwel niet speelgerechtigd geraakt (Placa,Mbombo) ofwel nog 6 maanden gekwetst (Zoua )is
Het word terug het oude Beerschot met een hoop uitvluchten waarom het nu niet lukt en nog meerdere uitvluchten waarom het in de eindronde ook niet zal lukken .
Vind ik leuk
dinsdag 13 februari 2018 om 13:30
hahaha die kunnen ze toch niet betalen
BEERSCHOT FAILLIET
ze blijven beter waar ze zitten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Beerschot-Wilrijk wil oude bekende gratis terughalen naar België'