Goud verlaat JPL: Iedereen verwacht dat hij een grote speler wordt

Goud verlaat JPL: "Iedereen verwacht dat hij een grote speler wordt"

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 10:41ma 12-02-2018 om 10:41

Hassane Bandé had het de laatste maanden moeilijk bij KV Mechelen, maar Ajax heeft een goede zaak gedaan door hem aan te trekken. Dat stelt zijn landgenoot Jonathan Pitroipa.

"Ik ben hem nog steeds aan het ontdekken, maar hij heeft al wel een mooi seizoen achter de rug. Snel, technisch, vinnig... Hij heeft alle kwaliteiten", zegt Pitroipa, oud-speler van onder meer Hamburger SV en Stade Rennes, in de Gazet van Antwerpen. "Als hij zich doorzet, kan hij de nieuwe ster van Burkina Faso worden. Maar nu begint voor hem pas het grote werk."

Ajax betaalde in december ruim acht miljoen euro aan KV Mechelen voor Bandé, die in de zomer naar Amsterdam komt. Pitroipa: "Iedereen verwacht dat hij een grote speler wordt, hij zal nu twee keer zo goed moeten spelen om de volgende stap te zetten. Of hij bij Ajax slaagt? Dat zal van hem afhangen, hé. Hoe past hij zich aan, hoe hard wil hij vechten voor zijn plaats... Het enige wat hij niet mag doen, is twijfelen. Dan zal het niet lukken."

Plaats een reactie

maandag 12 februari 2018 om 10:47
Sinds zijn transfer beklonken was vind ik hem echter geen potten meer breken... Nochtans zouden scherven geluk moeten brengen...
[Reactie gewijzigd op maandag 12 februari 2018 om 10:47]
Vind ik leuk
Garland +5371
maandag 12 februari 2018 om 11:40
Hij was daarvoor toch al een beetje op de dool. Jongen heeft talent, maar is er nog lang. Wat ook niet zo raar is.
Vind ik leuk
Gregn +159
maandag 12 februari 2018 om 13:25
Mss bang van blessure met oog op volgend seizoen eh jan
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws