Alle twijfel is weg: Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan

Alle twijfel is weg: "Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan"

12-02-2018 10:03
6

Nog even en er waait een nieuwe wind door het Constant Vanden Stockstadion. Binnen een paar weken is Marc Coucke de nieuwe voorzitter van de club. Luc Devroe volgt in zijn spoor. Devroe zelf ontkent nog zijn overgang naar het Astridpark, maar is Het Laatste Nieuws neemt Patrick Orlans alle twijfels - als die er nog waren - weg.  

"Luc is een fantastische collega en een vriend, van wie we op korte termijn waarschijnlijk afscheid nemen", stelt Orlans in de krant. "Hopelijk mag ik hem nog bellen om te vragen of speler X of speler Y die we willen kopen een 'goeie' is. Nu staan we veertiende, volgend jaar wil ik met een andere sportieve directeur veel hoger staan."

Orlans looft de kwaliteiten van Devroe. "Luc is heel bescheiden en down to earth. En heeft met Meunier, Perisic (ex-Club Brugge, red.) en onze spelersgroep bewezen een vakman te zijn. Misschien heeft Anderlecht nu wel de beste transfer gedaan", stelt de directeur van KV Oostende.

Wachten op Dubai
Coucke is op 19 februari terug van zijn vakantie van Dubai. Daarna gaat hij opnieuw samenzitten met Devroe en de mondelinge overeenkomst om mee naar Anderlecht te gaan officieel maken. Goed een week later zullen de twee heren te bewonderen zijn in Brussel. 

Lees ook'Donkere wolken bij Anderlecht, Coucke kan zijn fortuin kwijtspelen'