Bölöni speelt met vuur bij Antwerp: 'De spelers zijn dat meer dan beu'

Bölöni speelt met vuur bij Antwerp: 'De spelers zijn dat meer dan beu'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 08:00ma 12-02-2018 om 08:00

Het gaat niet goed met Antwerp. In de laatste vijf wedstrijden sprokkelde het amper drie punten. Volgens Het Nieuwsblad begint het trainingsregime van Laszlo Bölöni zijn bijwerkingen te vertonen.

Bölöni staat bekend als een coach die heel hard traint, maar niet iedereen kan dat nog aan. "Sommige spelers zitten op hun tandvlees", meldt Het Laatste Nieuws. "De zware trainingen en de energievretende spelwijze eisen hun tol. Bölöni slaat de adviezen van physical coaches Renotte en Catteeuw geregeld in de wind. Als zij hem aanmanen om wat op de rem te gaan staan, drijft Bölöni de trainingsintensiteit soms nog wat op. Ook het strikte regime dat hij nu al maanden oplegt, begint zich te wreken."

De kern is zijn aanpak stilaan beu. "De spelers zijn al die afzonderingen voor elke wedstrijd meer dan beu en het nieuws dat er na de reguliere competitie een nieuwe tiendaagse stage in Portugal zit aan te komen, werd allerminst op gejuich onthaald. Zo'n harde hand werkt als de resultaten volgen. Nu die achterwege blijven, verliezen de woorden van Bölöni hun impact."

Het is nu aan de Roemeen om te luisteren naar zijn spelersgroep. "Kan hij het tij nog keren? Alleen als hij de komende dagen eens poolshoogte neemt bij zijn spelersgroep. Daar wordt gevreesd dat hij te koppig is om bij te sturen."

Plaats een reactie

maandag 12 februari 2018 om 08:17
Als ze 3 keer winnen is da weer vergeten.
Vind ik leuk
Lupo +584
maandag 12 februari 2018 om 08:50
als ......
Vind ik leuk
maandag 12 februari 2018 om 09:40
idd :D
Vind ik leuk
Wimz3 +893
maandag 12 februari 2018 om 09:29
Tijd dat Wim De Dekker de teugels overneemt!
Vind ik leuk
ElieBo +56
maandag 12 februari 2018 om 12:43
Volgens mij maakt Antwerp dezelfde fout als enkele jaren geleden: een ijzersterke heenronde en toch een karrenvracht aan nieuwe spelers binnenhalen tijdens de wintermercato. Gevolg: de spelers die het in de heenronde goed deden, krijgen meteen een knauw in hun vertrouwen...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws