Bölöni speelt met vuur bij Antwerp: 'De spelers zijn dat meer dan beu'

Bölöni speelt met vuur bij Antwerp: 'De spelers zijn dat meer dan beu'

maandag 12 februari 2018 om 08:00

Het gaat niet goed met Antwerp. In de laatste vijf wedstrijden sprokkelde het amper drie punten. Volgens Het Nieuwsblad begint het trainingsregime van Laszlo Bölöni zijn bijwerkingen te vertonen.

Bölöni staat bekend als een coach die heel hard traint, maar niet iedereen kan dat nog aan. "Sommige spelers zitten op hun tandvlees", meldt Het Laatste Nieuws. "De zware trainingen en de energievretende spelwijze eisen hun tol. Bölöni slaat de adviezen van physical coaches Renotte en Catteeuw geregeld in de wind. Als zij hem aanmanen om wat op de rem te gaan staan, drijft Bölöni de trainingsintensiteit soms nog wat op. Ook het strikte regime dat hij nu al maanden oplegt, begint zich te wreken."

De kern is zijn aanpak stilaan beu. "De spelers zijn al die afzonderingen voor elke wedstrijd meer dan beu en het nieuws dat er na de reguliere competitie een nieuwe tiendaagse stage in Portugal zit aan te komen, werd allerminst op gejuich onthaald. Zo'n harde hand werkt als de resultaten volgen. Nu die achterwege blijven, verliezen de woorden van Bölöni hun impact."

Het is nu aan de Roemeen om te luisteren naar zijn spelersgroep. "Kan hij het tij nog keren? Alleen als hij de komende dagen eens poolshoogte neemt bij zijn spelersgroep. Daar wordt gevreesd dat hij te koppig is om bij te sturen."

Plaats een reactie

maandag 12 februari 2018 om 08:17
Als ze 3 keer winnen is da weer vergeten.
Vind ik leuk
Lupo +273
maandag 12 februari 2018 om 08:50
als ......
Vind ik leuk
maandag 12 februari 2018 om 09:40
idd :D
Vind ik leuk
Wimz3 +590
maandag 12 februari 2018 om 09:29
Tijd dat Wim De Dekker de teugels overneemt!
Vind ik leuk
ElieBo +41
maandag 12 februari 2018 om 12:43
Volgens mij maakt Antwerp dezelfde fout als enkele jaren geleden: een ijzersterke heenronde en toch een karrenvracht aan nieuwe spelers binnenhalen tijdens de wintermercato. Gevolg: de spelers die het in de heenronde goed deden, krijgen meteen een knauw in hun vertrouwen...
Vind ik leuk
Drekovic +7456
maandag 12 februari 2018 om 13:58
Ze willen een loon als een topspeler , maar ze willen maar werken als een amateur . De afzonderingen zijn schering en inslag in het buitenland en 2 à 3 uur hard werken voor dat loon is toch wel de normaalste zaak van de wereld . Als ze zo moe zijn moeten ze eens meegaan met hun supporters en een shiftje aan de dok gaan doen om 6 u 's morgens in de vrieskou en in vergelijking met hun vergoeding voor een hongerloon .
Vind ik leuk
Lupo +273
maandag 12 februari 2018 om 15:20
denk niet dat er veel spelers bij Antwerp een loon hebben als topspeler
Vind ik leuk
Drekovic +7456
dinsdag 13 februari 2018 om 09:29
Ik denk dat iedere dokwerker wil gaan werken aan het loon van iedere Antwerpspeler (veel minder doen voor veel meer geld )
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Bölöni speelt met vuur bij Antwerp: 'De spelers zijn dat meer dan beu'