Ceulemans teleurgesteld in Club Brugge-speler: Dat zou ik niet meer doen

Ceulemans teleurgesteld in Club Brugge-speler: "Dat zou ik niet meer doen"

12-02-2018 07:49
1

Club Brugge kwam zondag niet verder dan een gelijkspel tegen Waasland-Beveren, maar had ook nog andere zorgen. Jelle Vossen moest in de eerste helft gewisseld worden met een enkelblessure. Jan Ceulemans vindt echter dat er voldoende mogelijkheden zijn... maar Lior Refaelov is er niet één van. 

In Het Nieuwsblad geeft hij aan dat Club zich geen zorgen moet maken. "Ik vind niet dat Club Brugge moet panikeren door de blessure van Vossen. Diaby is slechts licht geblesseerd en volgende week mogelijk weer fit. En dan heeft Club nog twee spitsen met Wesley en Dennis. De sterkte van dit Club Brugge is net dat als de aanvallers die starten niet scoren, de invallers dat wel doen", aldus de ex-Rode Duivel.

"Iedereen die zijn kans heeft gekregen, heeft zijn best gedaan. Leko moet het vertrouwen geven aan de jongens die de voorbije weken misschien minder hebben gespeeld. Refaelov is in de slotfase tegen Waasland-Beveren ingevallen als schaduwspits, maar ik zou die kaart de komende weken niet trekken", vertelt hij nog. De Israeliër mocht enkele minuten invallen, maar liet bitter weinig zien.