Anderlecht-speler keihard aangepakt: Karikatuur van jezelf geworden

Anderlecht-speler keihard aangepakt: "Karikatuur van jezelf geworden"

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 07:30ma 12-02-2018 om 07:30

Naar aanleiding van de malaise bij Anderlecht heeft Jurgen Geril van Het Nieuwsblad een aantal open brieven geschreven aan de spelers. Ook Lukasz Teodorczyk wordt betrokken. Hij is een topverdiener bij Anderlecht, maar in ruil krijgt paars-wit amper vier goals.

Geril is ongemeen hard voor de voormalige sterspeler van Anderlecht "Tja, wat valt er nog te zeggen? Als je ons voorbijloopt, zeg je niet eens goeiedag. Vorig seizoen noemden we dat nog de arrogantie van de spits, uit bewondering voor je vele goals. Die productie is stilgevallen."

"Nu word je een karikatuur van jezelf en je krijgt er nog 1,7 miljoen per jaar voor ook. Daarvoor mag je toch goeie­dag zeggen? Zeker als dat zowat het enige goede is dat je nog kunt doen binnen de club. Anderlecht probeerde je niet voor niets te lozen", verwijst hij nog naar de wintermercato. Toen blokkeerde Teodorczyk iedere transfer.

Poll

Geloof jij nog in Teodorczyk?

(761 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 12 februari 2018 om 08:13
Zo een artikel is al even laag als Teo zijn gedrag en scorende vermogen...
Vind ik leuk
Zetterberg +12302
maandag 12 februari 2018 om 09:03
Ik begrijp dat Teo zijn buik vol heeft van reporters zoals Geril. Ik dacht dat je nooit persoonlijk mocht worden in de journalistiek, is dat niet regel nummer 1?
Teo bakt er misschien niets van als spits, maar een spits die al niet onberispelijk is van gedrag en ook niet de meest sympathieke kerel is, nog wat gaan natrappen, terwijl hij al bijna een vol seizoen op de grond ligt.
Ik denk dan dat Geril er ook niet veel van bakt, hij verdient misschien niet zo veel als Teo maar dat betekent ook dat zijn ontslagvergoeding niet zo hoog is...
Vind ik leuk
maandag 12 februari 2018 om 10:22
Ik begrijp je reactie, Zetterberg. En er valt zeker wat voor te zeggen. Maar gewoon even een ballonnetje oplaten: hoe denk jij dan dat Teodorczyk weer de oude zou kunnen worden? Wat moet daarvoor gebeuren? Moet hij opgehemeld worden? Een standbeeld voor hem zetten op de middenstip (of het penaltypunt, voor mijn part)? Vuurwerk in zijn naam? Een boeket bloemen? Een loonsverhoging op zijn al riante salaris?
Ongetwijfeld is het mogelijk dat hem dat een vertrouwensboost zou geven. Langs de andere kant bestaat ook het gevaar dat hij er nog luier door zou worden. Omdat hij dan de bevestiging krijgt dat alles toch op n presenteerblaadje gegevenwordt. Bovendien zou die aanpak wel eens in slechte aarde kunnen vallen bij de spelers die wel hun stinkende best doen. Teo zal dat ook wel doen, maar ik bedoel bij spelers die er hoe langer hoe meer van overtuigd raken dat ze nu ook wel eens een kans verdienen...

Dus dat allemaal in acht nemende: hoe zou jij Herr Lukasz dan aanpakken?
[Reactie gewijzigd op maandag 12 februari 2018 om 10:22]
Vind ik leuk
Zetterberg +12302
maandag 12 februari 2018 om 18:15
Natrappen op een voetballer die een journalist negeert en straal voorbijloopt, is alleszins geen methode om hem te motiveren. Dat s gewoon klein. Ik beweer ook niet dat de persoonlijkheid van onze Pool groot is, maar als journalist moet daar maar boven staan.
Hoe Teo terug op niveau krijgen, dat is een andere zaak en heel moeilijk, zeker in deze omstandigheden.
Ik zou al lang Teo op de bank gezet hebben en de voorkeur aan een andere spits gegeven hebben om Teo zo terug te laten invallen. Op die manier kan eindelijk de druk weg. Er is nooit geen valabel alternatief geweest voor Teo waardoor iedereen zijn richting uit blijft kijken, dat verhoogt de druk. Terwijl hem op de bank zetten, voor hem even verademend zou kunnen werken. 1 hij moet zich terug in de ploeg knokken en 2 hij moet niet de hele druk van aanval dragen. Maar is moeilijk als we geen alternatief voor handen hebben. Dat zal Hein zich ook beklagen, vandaar Sylvain, die niet goed genoeg was voor kvm, in de spits!
Vind ik leuk
Julien +1237
maandag 12 februari 2018 om 10:14
De waarheid mag gezegd worden. En Teo is overigens niet de enige ....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws