Tandem De Bruyne-Agüero maakt City kampioen: Ik moet de bal maar raken

  Tandem De Bruyne-Agüero maakt City kampioen: "Ik moet de bal maar raken"

  Gepubliceerd: zondag 11 februari 2018 om 22:04zo 11-02-2018 om 22:04

  Kevin De Bruyne en Sergio Agüero voetbalden zich zaterdag weer in de kijker bij Manchester City. In de gemakkelijke winst tegen Leicester City (5-1) liet onze landgenoot drie assists optekenen, terwijl de Argentijn vier keer de netten bol zette. Dat het goed klikt tussen beide heren, is wel duidelijk.

  Bij Sky Sports haalt Agüero het wierookvat boven voor zijn ploeggenoot. "Gelukkig speelt De Bruyne voor ons en helpt hij ons te scoren. Ik ben zeer tevreden, aangezien mijn meeste doelpunten er komen op zijn assist. Ik moet de bal gewoon maar raken", doet hij het allemaal erg simpel lijken.

  "Maar ik ben ook gelukkig voor hem. Hij is een geweldige speler en elk team ter wereld zou hem er graag bij hebben", klinkt Agüero overtuigd. Na dit weekend zit de aanvaller aan 21 competitietreffers, amper twee minder dan topschutter Harry Kane. De Bruyne voert dan weer de rangschikking van de foeriers aan met veertien stuks.

  Poll

  Wie is het belangrijkst voor City?

  (230 stemmen)

  Plaats een reactie

  12a34b +671
  maandag 12 februari 2018 om 12:10
  Hoewel bijna iedereen op De Bruyne stemt vind ik dit toch een moeilijke poll. Moest er staan wie er het meeste kwaliteit heeft was de keuze -De Bruyne dus- snel gemaakt maar het belangrijkst is toch veel moeilijker. Je mag dan wel een goeie aangever aangever hebben maar als je dan de slechtste spits ter wereld hebt die zo goed als alles mist (neem nu Teodorczyk) dan leverd dat niets op, en omgekeerd, dan mag je de allerbeste spits hebben (bv. Aguëro) maar als die dan nooit een deftige pass krijgt dan ben je er ook niet veel mee. Uiteindelijk toch op De Bruyne gestemd omdat hij buiten assists toch nog regelmatig een goaltje meepikt.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws