Boskamp kijkt uit naar bekerfinale: Sa Pinto heeft het toch maar geflikt

Boskamp kijkt uit naar bekerfinale: "Sa Pinto heeft het toch maar geflikt"

11-02-2018 12:26

Binnen enkele weken staat de bekerfinale tussen KRC Genk en Standard op het programma. Het belooft een mooie wedstrijd te worden, met twee ploegen die absoluut een prijs willen pakken. Johan Boskamp heeft vooral lof voor Standard.

Het was geen makkelijk bekerparcours voor Standard. Om de finale te bereiken moest het KV Oostende, Anderlecht én Club Brugge uitschakelen. Boskamp is onder de indruk. "Over de Sa kan je zeggen wat je wil, hij heeft het toch maar mooi geflikt", klinkt het.

"Uiteraard is het spel van Standard niet altijd even fantastisch. Het is vallen en opstaan. Soms spelen ze heel goed, maar is het tien minuten later weer helemaal niks. Daarmee zijn ze niet de enige club in België hoor - denk maar aan Genk", zegt hij aan Het Belang van Limburg.

"Ondertussen heeft Standard toch een paar knappe resultaten neergezet. Op hun bekeroverwinning tegen Brugge valt niks af te dingen. Die was dubbel en dwars verdiend. Daarnaast schakelden ze ook nog Anderlecht en Oostende uit, beiden op verplaatsing. Dan heb je het gewoon goed gedaan en verdien je die finaleplaats", besluit hij.