Eerst nog even schitteren bij City, maar daarna wil De Bruyne Europa rug toekeren

Eerst nog even schitteren bij City, maar daarna wil De Bruyne Europa rug toekeren

10-02-2018 15:50
3

Een excellerende Kevin De Bruyne ondertekende vorige maand een verlengde verbintenis bij Manchester City. Tot 2023 ligt de spelmaker nu onder contract in het Etihad Stadium. Na dat jaar zoekt hij waarschijnlijk heel andere oorden op.

Grote clubs hoeven niet meer te dromen en Belgische teams moeten niet denken dat KDB in ons land zal komen uitbollen. Volgens The Sun zet De Bruyne later namelijk zijn zinnen op een transfer naar ... de Major League Soccer. De Rode Duivel is immers verzot op de Verenigde Staten, erkent makelaar Patrick De Koster. "Ik denk dat Kevin zijn carrière eerder zal afsluiten in de VS dan in België."

"Hij is al verschillende keren in Amerika op vakantie geweest en hij houdt van het land en haar cultuur. Hij stapte in het huwelijksbootje in Las Vegas. We hebben al vaak gesproken over een mogelijk slot van zijn loopbaan in de MLS. Tot nu toe heeft hij nog geen aanbiedingen gehad van Amerikaanse clubs, omdat ze weten dat hij geen optie is tijdens het toppunt van zijn carrière", besluit De Koster.