'Bayern München gaat voor dubbeldeal, Barça haakt af voor Bundesliga-parel'

'Bayern München gaat voor dubbeldeal, Barça haakt af voor Bundesliga-parel'

10-02-2018 13:08

Schalke 04 lijkt serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Max Meyer. De spelmaker werd al in verband gebracht met Arsenal, maar nu lijkt ook Bayern München zich in de strijd te gaan mengen.

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo gaat Bayern München voor een dubbeldeal. Der Rekordmeister neemt Leon Goretzka in de zomer transfervrij over van Schalke en lijkt hetzelfde van plan te zijn met Meyer. De viervoudig international van Duitsland beschikt eveneens over een aflopend contract in Gelsenkirchen. De huidige nummer vijf van de Bundesliga heeft Meyer al een nieuwe aanbieding gedaan, maar de 22-jarige middenvelder heeft daar nog niet op gereageerd.

De toekomst van Meyer lijkt in ieder geval niet in Barcelona te liggen. Mundo Deportivo meldt dat Meyer tijdens de afgelopen winterse transferperiode nog wel in beeld was bij de Primera Division-koploper. Na de komst van Philippe Coutinho heeft het binnenhalen van de Duitser echter geen prioriteit meer. Ook een zomers transfervrij vertrek naar Camp Nou lijkt niet aan de orde.