OFFICIEEL: Grote Anderlecht-flop kiest voor een avontuur in de Verenigde Staten

OFFICIEEL: Grote Anderlecht-flop kiest voor een avontuur in de Verenigde Staten

09-02-2018 20:39

Samuel Armenteros heeft een nieuwe club gevonden. De Zweedse spits die bij Anderlecht mislukte gaat in de Major League Soccer aan de slag bij Portland Timber. Dat maakte de Amerikaanse club bekend.

Portland Timbers meldde zich deze week bij het Italiaanse Benevento. Met succes, want maakt de oversteek naar de Verenigde Staten. Portland Timbers huurt de 27-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop bedongen.

Met zijn aanstaande transfer naar Portland Timbers heeft Armenteros alsnog zijn gewenste transfer te pakken. Hij was in januari op de weg terug naar Nederland, maar de FIFA zette een streep door de huurdeal met FC Utrecht vanwege het feit dat Armenteros dit seizoen al voor twee clubs in actie kwam. Bij Portland Timbers kan de Zweed wel terecht, omdat de Major League Soccer binnenkort aan een nieuwe seizoen begint.

Armenteros stond van 2013 tot 2015 onder contract bij Anderlecht. Na amper zeven optredens, één goal en liefst drie uitleenbeurten mocht hij definitief vertrekken bij de Brusselaars.