'Napoli wil man van 25 miljoen euro aan Mertens koppelen'

'Napoli wil man van 25 miljoen euro aan Mertens koppelen'

09-02-2018 13:40
2

Het begint er steeds meer op te lijken dat Napoli het niet meer ziet zitten in Amin Younes. In Italië zingt vrijdag een gerucht rond dat de Serie A-koploper geïnteresseerd is in Felipe Anderson van SS Lazio.

Het is nog steeds onduidelijk waarom Younes in de winterse transferperiode niet naar Napoli is vertrokken, terwijl een zomertransfer ook op losse schroeven staat. Dat wordt vrijdag onderstreept door een gerucht in Italië: Napoli zou Younes laten voor wat het is en schakelt door naar Anderson.

Bij de ploeg van Dries Mertens zien ze volgens Premium Sport hun kans schoon, omdat het rommelt bij Lazio. Anderson werd deze week vanwege een ongemotiveerde houding uit de selectie gezet door trainer Simone Inzaghi. Die breuk zou onherstelbaar zijn.

Lazio wil naar verluidt 25 miljoen euro hebben voor Anderson. De Braziliaanse linksbuiten behoort al een paar jaar tot de beste aanvallers van de Serie A. Dit seizoen staat de teller op twee goals en twee assists. Zijn contract bij Lazio loopt medio 2020 af.