Batshuayi belooft Dortmund-fans dubbel spektakel op enkele seconden tijd

Batshuayi belooft Dortmund-fans dubbel spektakel op enkele seconden tijd

09-02-2018 13:11

Michy Batshuayi heeft zijn start bij Dortmund niet gemist. Onze landgenoot scoorde bij zijn debuut twee keer en hielp de Borussen mee aan een 3-2 zege tegen Köln. Opvallend, Batshuayi pakte na zijn doelpunten niet uit met een salto. Daar gaat binnenkort waarschijnlijk verandering in komen. 

Batshuayi pakt al eens graag uit met een salto na een doelpunt. Waarom deed hij dat nu niet? Voor Dortmund TV gaf onze landgenoot antwoord op die vraag aan Dortmund-legende Norbert Dickel. "Die bewaar ik voor mijn eerste doelpunbij een thuismatch", belooft Batshuayi de fans van Dortmund dubbel spektakel. Zaterdag kan het al van dat zijn. Dan ontvangt Dortmund in het eigen Signal Iduna Park Hamburg SV.

Batshuayi is blij dat Dortmund hem de komende maanden huurt van Chelsea. "Dortmund is altijd één van mijn lievelingsclubs geweest", klinkt het. "Ik dacht altijd dat ik bij deze club zou terechtkomen. Jürgen Klopp volgde me drie seizoenen geleden al. Dat vertelde hij toen aan mijn toenmalig trainer bij Standard."

Bekijk hier de hele reportage met Batschuayi.