Anderlecht is record kwijt, jonkies van Real Madrid gaan met eer lopen

Anderlecht is record kwijt, jonkies van Real Madrid gaan met eer lopen

Gepubliceerd: donderdag 8 februari 2018 om 14:11do 08-02-2018 om 14:11

Woensdagavond zag Anderlecht hoe Ruud Vormer van Club Brugge met de Gouden Schoen ging lopen. Op ongeveer hetzelfde moment verloor paars-wit ook een record in de UEFA Youth League met dank aan Krasnodar en Real Madrid. 

Woensdagavond ontvingen de jonkies van Krasnodar de UEFA U19 van Real Madrid. De ploeg van ex-sterspeler José María Gutiérrez Hernández - kortweg Guti, bracht een mensenmassa op de been. Liefst 35.000 fans zakten af naar het duel, een nieuw record in de UEFA Youth League.

Tot gisteren had Anderlecht het record op zijn naa staan. In 2015 versloegen de jonkies van paars-wit hun leeftijdsgenoten van FC Barcelona met 1-0. Ze deden dat voor de ogen van 12.871 toeschouwers. 

Real Madrid haalde het woensdag na strafschoppen van Krasnodar en mag zich opmaken voor de kwartfinales van het tornooi.  Moha Ramos werd de held van de avond. De doelman van Real Madrid stopte drie strafschoppen. 

Krasnodar: Safonov, Ivashin, Utkin, Golubev, Chernikov, Martynov, Sergeev, Grigoryan (62 ‘), Bochko, Borodin, Ignatyev, Suleymanov
Real Madrid: Moha, Lopez, Alex Martin, Zabarte, Martin, Alberto, Augusto, Baeza (60 ‘), Dani Gómez, Oscar, Gelabert, Antonio Blanco (85’), Adri

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws