Degryse vindt Club Brugge-speler maar niets: Dacht dat hij trainer was

Degryse vindt Club Brugge-speler maar niets: "Dacht dat hij trainer was"

Gepubliceerd: dinsdag 6 februari 2018 om 11:45di 06-02-2018 om 11:45

Club Brugge heeft in de winterstop nog zes nieuwkomers gehaald, maar de vraag is of dit allemaal meerwaardes zullen zijn. Marc Degryse stelt vooral doelman Vladimur Gabulov in vraag.

De 34-jarige Rus lijkt op het eerste zicht niet beter dan Ethan Horvath of Ludovic Butelle. "Gaboelov duikt niet, hij valt", merkt Degruse op. Zijn traptechniek is ook niet spectaculair. Hij laat geen zekere indruk. "Ik mis présence, ik mis uitstraling. Ik dacht eerst dat Club een nieuwe keeperstrainer had gehaald. Zo staat hij in doel. Als je trapt, heb je veel kans dat hij binnen zit", aldus Degryse in Extra Time.

Voorlopig vindt hij Gabulov dan ook een mislukte transfer. "Hij is naar Brugge gekomen om de zaak op te lossen. In vijf competitiematchen heeft Club dertien doelpunten geslikt. Dat is niet alleen zijn fout, de verdediging is ook gewisseld, maar hij geeft niet het gevoel dat hij er staat. Als tegenstander moet je niet opboksen tegen een figuur zoals Schmeichel bijvoorbeeld."

Ivan Leko zou overigens al willen ingrijpen voor de wedstrijd tegen Standard. Kenneth Vermeer mag zich stilaan beginnen klaarhouden en wordt dan de vijfde (!) die Club Brugge dit seizoen gebruikt.

Poll

Moet Gabulov op de bank gezet worden?

(1036 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws