'Leko zag genoeg en voert weer een wissel door in zijn team'

'Leko zag genoeg en voert weer een wissel door in zijn team'

06-02-2018 08:31
9

Het rijk van Vladimir Gabulov is bij Club Brugge nog niet begonnen of het is alweer afgelopen. Volgens Het Laatste Nieuws staat de Rus woensdag niet in doel bij Blauw-Zwart. Tegen Standard in de Beker van België krijgt  Kenneth Vermeer zijn kans van Ivan Leko. 

Vijf wedstrijden - vier in de competitie en één in de Beker van België - zolang heeft Gabulov het volgehouden als eerste doelman van Club Brugge. Tijdens die matchen zag de 34-jarige Rus er niet altijd even goed. Afgelopen weekend tegen Charleroi (3-3) blonk hij ook niet uit. Leko zag genoeg en geeft Vermeer nu zijn kans. Tegen Standard moet Club Brugge een 4-1 nederlaag uit de heenwedstrijd proberen goed te maken.

Vermeer wordt dit seizoen al de vijfde keeper bij Club Brugge. Ethan Horvath begon als nummer één aan het seizoen. Daarna kreeg Guillaume Hubert een kans. De twee overtuigden niet en Leko haalde Ludovic Butelle uit de vergeetput. De Fransman verliet ondertussen het Jan Breydelstadion en Club Brugge trok met Gabulov en Vermeer twee nieuwe doelmannen aan. Vermeer kwam later, waardoor hij nu pas zijn kans krijgt in de A-ploeg.