Watford-jonkie leert van Chelsea-sterren: Barbecueën vaak en spelen op de PS4!

Watford-jonkie leert van Chelsea-sterren: "Barbecueën vaak en spelen op de PS4!"

05-02-2018 17:45

Richarlison leert veel van het Chelsea-duo David Luiz en Willian. De Braziliaanse aanvaller van Watford gaat veel met zijn landgenoten om, zo zegt hij in een interview met het Engelse Standard.

Willian geeft Richarlison regelmatig tips over hoe hij zich staande kan houden in zijn eerste jaar in de Premier League. "Hij denkt altijd mee over mijn manier van spelen en over wat ik kan proberen om beter te presteren en meer te scoren", zegt Richarlison. "De keepers zijn hier lang en Willian vertelt mij dat er een bepaalde manier is om veel bij ze te scoren."

"Hij laat me video's zien, zegt waar ik me moet positioneren, hoe je slim moet zijn op het veld. Het is bijna alsof hij mijn trainer is! Mijn profcarrière is pas enkele jaren oud, maar ik leer nu al van spelers als Willian en Luiz. Ze hebben op het WK gespeeld!", zegt de aanvaller van Watford enthousiast. 

"Omdat mijn familie hier niet is, is het fijn om toch samen te kunnen zijn met andere mensen. We barbecueën vaak en spelen op de PlayStation 4. Ik ben dan Watford, Willian en Luiz zijn dan Chelsea. Ik win altijd van ze", aldus de Braziliaan.