FIFA 18 krijgt belangrijke update: maak de Rode Duivels zelf wereldkampioen

FIFA 18 krijgt belangrijke update: maak de Rode Duivels zelf wereldkampioen

05-02-2018 13:50
1

EA Sports heeft voor FIFA-liefhebbers een belangrijke update in de koker zitten. Goal.com meldt namelijk dat FIFA 18 binnen enkele weken een update krijgt, waarmee je ook het wereldkampioen kan spelen.

Vanaf 1998 werd ieder WK een speciale game uitgebracht, maar EA Sports doorbreekt de traditie door met een uitbreiding van FIFA 18 te komen. Naar verluidt is de WK-update vanaf het voorjaar beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch and Microsoft Windows. Over de PlayStation 3 and Xbox 360 is nog geen informatie bekend.

Speculaties over een speciale versie voor het WK van 2018 kwamen in september op gang door uitlatingen van de Spaanse commentator Manolo Lama. Hij bevestigde aan Radio COPE extra opnames te hebben. ''Ik moet het in december opnemen voor de FIFA World Cup. Ik denk dat het in februari of maart uit wordt gebracht.'' EA Sports leek niet blij met deze onthulling.

EA Sports heeft het nieuws overigens nog niet bevestigd. Goal.com weet wel te melden dat het een zekerheid is dat alle 32 WK-deelnemers in het spel zitten. Evenals de Russische stadions, waarin de matchen worden afgewerkt. Het is nog even wachten, maar binnenkort zou je zelf al met de Rode Duivels een gooi kunnen doen naar de wereldtitel.