Een nieuwe concurrent voor Mitrovic? 'Fransman op het verlanglijstje'

Een nieuwe concurrent voor Mitrovic? 'Fransman op het verlanglijstje'

Gepubliceerd: maandag 5 februari 2018 om 09:44ma 05-02-2018 om 09:44

Het verblijf van Sébastien Haller in Duitsland blijft mogelijk beperkt tot één seizoen. Newcastle United en West Ham United hebben belangstelling voor de trefzekere spits van Eintracht Frankfurt.

Dat meldt BILD. Haller maakte afgelopen zomer voor zeven miljoen euro de overstap van FC Utrecht naar Eintracht Frankfurt en maakt in Duitsland een goede indruk. Dit seizoen was hij al goed voor twaalf goals en drie assists. Dat is niet onopgemerkt gebleven in Engeland. Newcastle en West Ham hebben hun oog laten vallen op Haller. Ook Internazionale zou in de markt zijn.

Eintracht Frankfurt is echter niet van plan om Haller voor een appel en een ei te verkopen. Geïnteresseerde clubs moeten minimaal dertig miljoen euro op tafel leggen voor de Franse spits. Newcastle versterkte zich op deadlineday met Islam Slimani, maar hij wordt gehuurd van Leicester City. Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen bleek vorige week te duur. Aleksandar Mitrović vertrok dan weer op huurbasis naar Fulham in plaats van naar Anderlecht. 

 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws