Smakelijke oplossing bij Anderlecht gevonden? ''Kroketspits' aangeboden'

Smakelijke oplossing bij Anderlecht gevonden? ''Kroketspits' aangeboden'

05-02-2018 06:49
4

Ondanks twee doelpunten van Silvère Ganvoula tegen zijn ex-ploeg KV Mechelen lijkt Anderlecht nog altijd met een spitsenprobleem te zitten. Dat kan nog altijd opgelost worden door een vrije speler aan te trekken. Michiel Kramer werd alvast aangeboden.

Kramer stond tot een paar dagen geleden nog op de loonlijst bij Feyenoord, maar daar had de aanvaller zich onmogelijk gemaakt. Tegen Heracles at bankzitter Kramer zonder schaamte tijdens de match een broodje kroket. De Nederlandse landskampioen en de spits beslisten daarom om uit elkaar te gaan.

Volgens Het Nieuwsblad is Kramer nu aangeboden bij Anderlecht. Of Anderlecht effectief in zee wil gaan met de 29-jarige Nederlander is een andere vraag. Kramer kan in de Eredivisie mooie cijfers voorleggen, in 123 duels scoorde hij 42 doelpunten. Maar een wereldspits is het niet. Bij Feyenoord speelde hij de afgelopen seizoenen tweede viool achter de Deen Nicolai Jørgensen. Kramer staat in Nederland ook niet echt bekend als een harde werker of makkelijke jongen.

Lees ookBuitenkans voor Anderlecht? Deze bekende spitsen zijn gratis op te halen