Gent gaf Eupen cadeautje: Enkele kansen gehad die binnen moesten

Gent gaf Eupen cadeautje: "Enkele kansen gehad die binnen moesten"

04-02-2018 11:08
1

Voor AA Gent werd de verplaatsing naar KAS Eupen eentje met dubbele gevoelens. Tegen de voorlaatste in de stand leken de Oost-Vlamingen lange tijd op weg naar een nederlaag, maar een late goal van Rangelo Janga bezorgde hen nog een punt. Brecht Dejaegere baalt vooral van het puntenverlies.

"We begonnen goed aan de match en we waren vrij dominant", aldus de middenvelder op de clubwebsite. "We hadden enkele goede kansen die misschien wel binnen moesten. Jammer genoeg scoorden zij dan net voor rust en dan weet je dat het moeilijk wordt. We kregen de boodschap om iets meer ballen centraal te geven en gelukkig scoorden we daardoor ook. Alleen is het spijtig want we konden hier even goed de drie punten meegepakt hebben naar huis."

Desondanks zal Dejaegere tevreden zijn over de voorbije week. Hij verlengde immers zijn contract bij de Buffalo's. Dejaegere blijft tot 2022 verbonden aan de kampioen van 2015. Dat maakt hem erg gelukkig. "Ik ben blij dat ik kon bijtekenen, want ik voel me goed. Ik zit hier nu vijf jaar dus het is zeker mooi dat ik daar een vervolg aan kan breien", aldus de sterkhouder van Gent.