Ciman haalt stevig uit naar ex-club: 'Frustratie, haat, walging'

Ciman haalt stevig uit naar ex-club: 'Frustratie, haat, walging'

02-02-2018 18:51
1

Laurent Ciman werd enkele maanden geleden tot zijn grote verrassing door ex-club Montréal Impact geruild voor enkele spelers van Los Angeles FC. De Rode Duivel moest zijn bagage pakken en van Canada naar Amerika verhuizen. De verdediger haalt nu uit naar zijn ex-club.

De verdediger voelde zich aanvankelijk bijzonder goed bij Montréal en was er ook geliefd door de supporters. Toch besloot de club verrassend om hem te ruilen. "Het was mijn wens om mijn contract uit te doen bij Montreal en er de rest van mijn carrière te blijven", zegt Ciman.

"Ik had dit niet verwacht en zeker niet op de manier hoe het tot stand is gekomen. Als ze me de situatie hadden uitgelegd, had ik de voorzorgen kunnen nemen voor het welzijn van mijn familie", zei hij aan TVA Sports.

Volgens hem deed Montréal dan ook iets onvergeefbaar.  "Op een dag zal er een persconferentie plaatsvinden waar alles in het lang en het breed zal worden uitgelegd. Ik voel veel zaken op dit moment: frustratie, haat, walging. Jullie weten waarom ik hier kwam spelen, in Amerika (voor zijn autistisch dochtertje red.), maar ik moet nu de pagina omdraaien. Ik moet Los Angeles FC bedanken voor hun ontvangst en hun medeleven. Dat is belangrijk voor mij."