Hanni neemt afscheid van RSCA: 'Trots dat ik voor deze grote club heb gespeeld'

Hanni neemt afscheid van RSCA: 'Trots dat ik voor deze grote club heb gespeeld'

31-01-2018 19:35
5

Sofiane Hanni is niet langer een speler van RSC Anderlecht. De kapitein van paars-wit verlaat de Jupiler Pro League om aan de slag te gaan in Rusland bij Spartak Moskou. De Algerijn wilde echter niet vertrekken zonder afscheid te nemen van de supporters van Anderlecht.

"Deze boodschap is voor alle supporters van Anderlecht. Zoals iedereen weet, heb ik vandaag een contract getekend bij Spartak Moskou. Ik ben trots dat ik voor deze grote club heb gespeeld", vertelde Hanni in een afscheidsboodschap aan RSCATV. 

"Ik wil jullie bedanken, want we hebben samen prachtige momenten beleefd. Dankzij jullie heb ik de titel kunnen pakken in de Jupiler Pro League. Bovendien was er vorig seizoen onze geweldige Europese campagne en speelde ik dit jaar voor het eerst in de Champions League."

"Dat waren geweldige momenten. Ik heb heel gelukkig dat ik door de grote poort kan vertrekken bij Anderlecht. De drie doelpunten van afgelopen weekend tegen Standard blijven voor eeuwig in mijn geheugen gegrift. Bedankt aan iedereen die me het voorbije anderhalf jaar gesteund heeft", besloot de ex-kapitein van paars-wit.