UPDATE: 'Malinwa vangt bot, pistes voor nieuwe spitsen worden stopgezet'

UPDATE: 'Malinwa vangt bot, pistes voor nieuwe spitsen worden stopgezet'

31-01-2018 20:37
5

KV Mechelen zit in de hoek waar de klappen vallen. De rode lantaarn moet dringend op orde zaken stellen en kan dat misschien doen met een ervaren nieuwe spits.

Volgens Het Nieuwsblad vallen daarbij nadrukkelijk twee namen. Ten eerste zou Mechelen denken aan Tom De Sutter. De voormalige spits van Anderlecht en Club Brugge doet het niet geweldig bij Sporting Lokeren, hij scoorde nog maar twee doelpunten dit seizoen. Bovendien is zijn salaris niet van de poes, maar toch zou Malinwa denken aan de 32-jarige aanvaller.

Een goedkopere optie is dan weer Joseph Akpala, tegenwoordig vooral een bankzitter bij KV Oostende. Hij heeft dit seizoen nog maar zeven basisplaatsen verzameld. Met Fatos Beqiraj en Nicolas Verdier haalde KV Mechelen deze winter al twee spitsen, maar de honger is duidelijk nog niet gestild.

Update 18.22 uur: KV Mechelen staat een stap dichter bij de komst van De Sutter. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de spits wel oren naar een transfer richting Malinwa. De eerste contacten werden al gelegd.  

Update 20.37 uur: Intussen klinkt het bij Het Nieuwsblad dat KV Mechelen dan toch geen De Sutter of Akpala zal halen. Beide pistes werden stopgezet. Het is nog niet geweten of er alsnog een nieuwe aanvaller op komst is.