OFFICIEEL: KV Oostende heeft zijn vervanger voor Siani al beet

OFFICIEEL: KV Oostende heeft zijn vervanger voor Siani al beet

31-01-2018 16:45
1

KV Oostende heeft een vervanger gevonden voor Sébastien Siani. Volgens Het Laatste Nieuws maakt Aristote Nkaka de overstap van Excelsior Moeskroen. 

Oostende moest op de laatste dag van de transfermercato plots op zoek naar een nieuwe middenvelder. Kapitein Siani verhuist namelijk naar alle waarschijnlijkheid naar Antwerp. Lang hebben de Kustjongens niet moeten zoeken naar een vervanger. 

Volgens Het Laatste Nieuws maakt Aristote Nkaka de overstap naar Oostende. Het jeugdproduct van Club Brugge tekende in de zomer van 2015 een contract bij de Henegouwers. Sinds vorig seizoen heeft de middenvelder een basisplaats bij Moeskroen.

Update 16.45 KV Oostende heeft op de website aangekondigd dat deze transfer wel degelijk doorgaat. "Op de laatste dag van de wintermercato heeft KV Oostende zich verzekerd van de komst van Aristote Nkaka (Moeskroen). De verdedigende middenvelder is 21. Hij speelde dit seizoen als titularis op Le Canonnier en is ook basisspeler bij de Belgische beloften van Johan Walem. Vanmiddag kwam de jonge Belgische belofteninternational Aristote Nkaka op de Schorre langs om een contract tot 2022 te ondertekenen bij KV Oostende"