Sky Sports: Mertens krijgt het gezelschap van Nederlandse international

Sky Sports: Mertens krijgt het gezelschap van Nederlandse international

Gepubliceerd: woensdag 31 januari 2018 om 13:43wo 31-01-2018 om 13:43

Davy Klaassen gaat Everton na een half seizoen alweer verlaten, meldt het doorgaans betrouwbare Sky Sports. De 24-jarige Nederlander is dichtbij een tijdelijke overgang naar Napoli, de club van Dries Mertens.

Volgens het Britse medium én het Italiaanse La Gazzetta dello Sport is er geen reden om aan te nemen dat de deal niet rond komt voor het sluiten van de transfermarkt. De interesse vanuit Zuid-Italië voor 16-voudig international Klaassen is de afgelopen dagen op gang gekomen, nadat de transfer van Ajax-aanvaller Amin Younes wegens 'een persoonlijk drama' afketste.

Vrijdagochtend meldde het Nederlandse dagblad De Telegraaf dat Klaassen de aanbieding van de Napolitanen 'in beraad' had. Sindsdien zijn beide clubs nader tot elkaar gekomen en naar verwachting zal ook Klaassen spoedig een akkoord bereiken met zijn nieuwe werkgever. De middenvelder verruilde Ajax afgelopen zomer voor The Toffees, maar heeft nog weinig indruk kunnen maken in zijn eerste halve Premier League-seizoen. Zijn contract op Goodison Park loopt nog door tot medio 2022.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws