UPDATE: 'Anderlecht heeft dan toch prijs, droomspits neemt vliegtuig'

UPDATE: 'Anderlecht heeft dan toch prijs, droomspits neemt vliegtuig'

31-01-2018 15:36
34

De komst van Aleksandar Mitrovic lijkt een kwestie van tijd te gaan worden. In Engeland klinkt het dat Anderlecht een akkoord bereikt heeft met Newcastle United.

Anderlecht deed er de voorbije dagen alles aan om Mitrovic terug naar ons land te halen. De Serviër zelf wilde graag terugkeren, maar zijn huidige ploeg Newcastle deed nog moeilijk. The Magpies dachten enkel aan een verkoop. Volgens Sky Sports heeft paars-wit nu toch een akkoord bereikt met de Engelse ploeg. Het zou echter om een uitleenbeurt gaan.

Ook Brighton toonde interesse in de spits, maar Newcastle United was niet van plan om de Serviër naar een concurrent te laten vertrekken. De Engelse bron meldt dat ook Bordeaux en HSV Hamburg Mitrovic graag wilden aantrekken. Hij lijkt echter Anderlecht te verkiezen.

Update 15.17 uur: Newcastle staat op het punt om met Islam Slimani een nieuwe spits in huis te halen. De komst van Slimani zou betekenen dat Mitrovic mag vertrekken. Goed nieuws dus voor Anderlecht.

Update 15.36 uur: Het lijkt helemaal goed te gaan komen tussen Anderlecht en Newcastle. Volgens Kristof Terreur, Premier League-watcher voor Het Laatste Nieuws, stapt Mitrovic snel op een vliegtuig richting Brussel. De Serviër wordt dus de nieuwe aanvaller waar Hein Vanhaezebrouck al zo lang op wacht.