Update: 'Deal tussen Waasland-Beveren en AA Gent is in kannen en kruiken'

Update: 'Deal tussen Waasland-Beveren en AA Gent is in kannen en kruiken'

31-01-2018 13:10
5

Waasland-Beveren heeft aan de huidige transferperiode een kater overgehouden. De Waaslanders verloren eerst al Philippe Clement en Ibrahima Seck aan Racing Genk, nu zien ze hun absolute goudhaantje Ryota Morioka naar Anderlecht verkassen.

Toch blijft de club niet bij de pakken zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat Waasland-Beveren op het punt staat om Louis Verstraete over te nemen van AA Gent, zij het op huurbasis tot het einde van het seizoen. De jonge middenvelder moet de leemte van Morioka gedeeltelijk proberen opvullen, hij wordt gezien als een echte box-to-box speler.

Verstraete speelde vorig seizoen bij de Buffalo’s nog mee in de Europa League, zo speelde hij onder andere mee tegen Tottenham in Wembley. Dit seizoen loopt het stroever voor de Belgische jeugdinternational, verder dan drie invalbeurten kwam hij tot dusver niet. Eerder tekende ook al Daam Foulon een contract op de Freethiel.

Update 13.10: Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de uitleenbeurt van Louis Verstraete wordt aangekondigd. Volgens Het Laatste Nieuws is de tijdelijke transfer in kannen en kruiken. Het is nog enkel wachten op de bevestiging vanuit de clubs.