UPDATE: 'Lambrecth tekent niet bij La Louvière, maar wel elders'

UPDATE: 'Lambrecth tekent niet bij La Louvière, maar wel elders'

30-01-2018 21:40
9

Anderlecht heeft een nieuwe bestemming gevonden voor Dylan Lambrecth. Die kwam totaal niet aan de bak in 1B bij Union. Nu zou hij nog twee reeksen zakken.

Lambrecth zou namelijk voor de rest van het seizoen in de Tweede Amateurliga gaan voetballen: dat meldt La Dernière Heure. Concreet is het La Louvière Centre dat heeft toegehapt voor zijn diensten. Bij Anderlecht heeft hij nog een contract tot 2020.

De transfer van de 26-jarige amateurspits was al van bij het begin mysterieus. Hij scoorde vlot bij FC Luik, maar echt een geweldig palmares had hij niet. De kans is groot dat Lambrecth Anderlecht zal verlaten zonder één minuut voor de hoofdmacht te spelen. Bij La Louvière Centre komt hij overigens een oude bekende van Anderlecht tegen. Doelman Michael Cordier, ook ex-Club Brugge is naar nu actief.

Update 21.45 Volgens Sudpresse zou Lambrecth niet naar La Louvière, maar wél naar Waremme gaan. Ook Oosterzonen was overigens geïnteresseerd in zijn diensten. Het is nu wachten op een officiële aankondiging om uitsluitsel te brengen.