D-Day voor Refaelov; 'Voorzitter ziet hem als paradepaardje'

D-Day voor Refaelov; 'Voorzitter ziet hem als paradepaardje'

Gepubliceerd: dinsdag 30 januari 2018 om 08:03di 30-01-2018 om 08:03

Dinsdag wordt het een belangrijke dag voor Lior Refaelov. Standard en Club Brugge onderhandelen immers dan over zijn transfer. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het is al een tijdje duidelijk dat Standard Refaelov wil verlossen van de bank van Club Brugge. Eerder in de december werd Rafa al aangeboden. Nu is Standard ook concreet geworden. .'Het is te zeggen: voorzitter Bruno Venanzi wil de 31-jarige Israëliër er heel graag bij en wil van hem zijn paradepaardje van de wintermercato maken', schrijft de krant.

Ondanks dat Standard Refaelov wil, de speler zelf al hint op een transfer, en Rafa niet in de plannen van Ivan Leko bij Club Brugge past, is er van een akkoord nog lang geen sprake. Standard probeerde Club Brugge wel al te paaien door zijn transferprijs voor Alexander Scholz serieus te laten vallen.

Dinsdag hoopt Dudu Dahan, de makelaar van Refaelov, de transfer rond te krijgen. Een verhuur aan Standard is geen optie. Club Brugge lijkt wel mee te willen werken aan een definitieve transfer.

Poll

Is Refaelov een aanwinst voor Standard?

(485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws