'Ik wou de kans om naar Brugge te komen grijpen, een geweldige club'

'Ik wou de kans om naar Brugge te komen grijpen, een geweldige club'

29-01-2018 19:30
1

Alexander Scholz mag zich voortaan een speler van Club Brugge noemen. Blauw-Zwart bevestigde maandag de komst van de Deense verdediger. Scholz kon zijn geluk niet op na de bekendmaking van de deal.

"Ik ben al 5 jaar in België dus heb vanop de eerste rij kunnen zien dat Club Brugge een geweldige Club is. Ik ben dan ook zeer blij om het team te kunnen vervoegen", reageerde hij op de officiële website van Club Brugge.

Scholz krijgt ook al meteen enkele oude bekenden als ploegmaats. "Ik ken ook al enkele spelers, zo speelde ik in Lokeren nog samen met Hans Vanaken en ken ik Guillaume Hubert van mijn tijd bij Standard. Ook Ivan Leko en Rudy Cossey ken ik natuurlijk goed."

Aanvankelijk wou Standard hem niet laten gaan, maar Scholz deed er toch alles aan om een transfer te forceren. "Ik wou de kans om naar Brugge te komen met beide handen grijpen. Tot slot wil ik ook Standard bedanken, het waren niet altijd evidente tijden maar toch zal ik aan de Club en de fans steeds goede herinneringen bewaren", besluit hij.