OFFICIEEL: Standard en Club Brugge bereiken hun eerste akkoord

OFFICIEEL: Standard en Club Brugge bereiken hun eerste akkoord

29-01-2018 19:14
14

Alexander Scholz speelt voortaan voor Club Brugge. Na lang onderhandelen bereikten Club Brugge en Standard dan toch een akkoord. De Deen zet zijn handtekening onder een contract van 3,5 jaar bij Blauw-Zwart.

Dat meldt Club Brugge via de officiële kanalen. Blauw-Zwart toonde al een tijdje interesse, maar Standard wou de Deen niet zomaar laten gaan. Aanvankelijk vroeg het rond de 4,5 miljoen euro voor de verdediger. Volgens Waalse bronnen zou die prijs uiteindelijk toch naar twee miljoen euro gezakt zijn.

Voor Scholz wordt het zijn derde club in België. Hij arriveerde in 2013 in ons land bij KSC Lokeren, waar hij indruk maakte op heel wat topclubs. Onder andere Standard en Anderlecht wilde hem in 2015 aantrekken. De Deen wees Anderlecht af en koos voor de Rouches. Hij verloor daar echter zijn basisplek en wilde graag vertrekken. De Deen zal  dinsdag voor het eerst meetrainen bij Club Brugge.

Standard en Club Brugge onderhandelen momenteel nog over Lior Refaelov. De Israëliër is bankzitter bij Club Brugge en mag vertrekken. De Rouches willen hem graag nog voor de transfer deadline inlijven.