Martinez kondigt verrassingen uit JPL aan: Een aantal nieuwe gezichten oproepen

Martinez kondigt verrassingen uit JPL aan: "Een aantal nieuwe gezichten oproepen"

29-01-2018 15:00
4

Roberto Martinez was afgelopen aanwezig bij verschillende wedstrijden in de Jupiler Pro League. Woensdag was de bondscoach aanwezig bij Club Brugge-KV Oostende, zondag koos de Spanjaard voor Standard-Anderlecht. Mogen de Belgische fans hopen op spelers uit de eigen competitie?

De bondscoach heeft een goede reden om al die wedstrijden te volgen. "Je moet het vormpeil van de spelers volgen. Als je ziet wat Thomas Foket meegemaakt heeft en dat hij nu weer helemaal hersteld is. Brugge heeft zeker enkele spelers. Vanaken maakt al enkele maanden indruk. Dion Cools haalt een hoog niveau, ook bij de U21. Limbombe, Mechele... Er is talent", klonk het bij Proximus 11.

"Saoedi-Arabië wordt belangrijk om aan de groep te werken. We zullen proberen om een aantal nieuwe gezichten op te roepen om te zien hoe we de laatste plekjes kunnen invullen. Maar deze groep is al groot en sterk. Voor het WK wordt het misschien moeilijk, maar je ziet wel potentieel voor de toekomst", geeft Martinez de binnenlandse spelers hoop.