Gent slaat Club met verstomming: In principe hebben wij meer kwaliteit

Gent slaat Club met verstomming: "In principe hebben wij meer kwaliteit"

28-01-2018 21:22
8

Het werd een topper om snel te vergeten voor Jordy Clasie. De Nederlander kon geen indruk maken tegen AA Gent en ging met Club Brugge ten onder (2-0). Een nederlaag waar ze bij Club niet op hadden gerekend.

"Ik denk dat we vandaag hebben nagelaten om te voetballen", klonk het tegenover Play Sports. "We slaagden er niet in om hoog druk te zetten en de ruimtes waren te groot. AA Gent speelde met passie en strijd en daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben."

Ook in de tweede helft kon Club Brugge amper voor gevaar zorgen. "In de tweede helft probeerden we wel om druk naar voor te zetten, maar als je zelf niet 100% bent, dan krijg je het tegen elke tegenstander moeilijk."

Gentse passie
Bij Club hadden ze nochtans niet op een nederlaag gerekend. "In principe hebben wij meer kwaliteit, maar de Buffalo's speelden met meer passie", zegt hij.

"We moeten dit nu intern analyseren en dan vol de focus op de bekerwedstrijd woensdag leggen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met deze ploeg nog goed komt.' Aldus Clasie, die zelf ook een bleke partij speelde", besluit Clasie.