Spelmaker dreigt WK te missen en wil weg bij PSG: Heel pijnlijk

Spelmaker dreigt WK te missen en wil weg bij PSG: "Heel pijnlijk"

28-01-2018 13:58

Javier Pastore wil weg bij Paris Saint-Germain. De Argentijnse spelmaker komt dit seizoen amper aan spelen toe in Parijs. Om in beeld te blijven bij de nationale ploeg móet Pastore elders onderdak vinden, beseft hij. 

Een terugkeer naar de Serie A heeft zijn voorkeur. Pastore (28) was eerder actief bij Palermo. Nu is Internazionale voor hem in de markt. "Ik zou heel graag naar die club gaan, maar ik weet niet wat er gebeurt'", zei de rechtspoot zaterdagavond in gesprek met Franse media.

"Met het oog op het WK moet ik nu meer gaan spelen. Het zou heel pijnlijk zijn als ik dat toernooi moet missen door hier te blijven." PSG haalde Pastore in 2011 naar Frankrijk. Inmiddels heeft de 29-voudig international ruim 240 officiële duels namens de Ligue 1-grootmacht op zijn naam staan.

Pastore is niet de enige speler die voor het sluiten van de transfermarkt nog vertrekt bij PSG. Lucas Moura maakt waarschijnlijk de overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur wil de Braziliaanse aanvaller graag inlijven. Moura kost ongeveer 25 miljoen euro.