Opvallende afwezigen in Club-selectie: blessure te erg, transfer op til?

Opvallende afwezigen in Club-selectie: blessure te erg, transfer op til?

Gepubliceerd: zaterdag 27 januari 2018 om 16:17za 27-01-2018 om 16:17

Ivan Leko weet met welke manschappen hij AA Gent moet proberen verslaan in de Ghelamco Arena. Op de website van Club Brugge is de officiële wedstrijdselectie verschenen. Twee afwezigen vallen op bij Club.

Dat Benoit Poulain er niet zou bij zijn in Oost-Vlaanderen, viel enigszins te verwachten, al had Ivan Leko nog goede hoop op zijn deelname. In het midweekse duel met KV Oostende bleef de Fransman al bij de rust in de kleedkamers achter. De verdediger sukkelt met de adductoren en is dus niet wedstrijdfit. Meevaller voor Leko is wel dat Stefano Denswil terugkeert uit schorsing. Hij zal de plaats van Poulain dan ook innemen.

Een andere afwezige die de wenkbrauwen doet fronsen, is Lior Refaelov. De Israëliër is dit seizoen helemaal uit beeld verdwenen bij Club (hij kwam slechts acht keer in actie in de Jupiler Pro League), maar maakt normaal wel steeds deel uit van de selectie. Mogelijk spelen de recente transferontwikkelingen een rol in dit verhaal. Standard zou namelijk verregaande interesse tonen in de komst van de spelmaker. Daar zegt Club geen 'neen' tegen.

De selectie van Club Brugge:
Doelmannen: Gabulov - Vermeer - Gabriel
Verdedigers: Cools - Denswil - Mechele - Masovic - Decarli - Touba - Tomecak
Middenvelders: Simons - Clasie - Nakamba - Vormer - Vanaken - Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley - Vossen - Diaby - Limbombe - Vlietinck - Dennis

Poll

Wie wint zondag in de Ghelamco Arena?

(991 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws