'Moskovieten bijten tanden stuk op Hanni, andere Noord-Afrikaan als plan-B'

'Moskovieten bijten tanden stuk op Hanni, andere Noord-Afrikaan als plan-B'

27-01-2018 15:10

De transferperiode van RSC Anderlecht zit muurvast, dat heeft ook Spartak Moskou kunnen ondervinden. De Russen azen op Sofiane Hanni, maar in Brussel is men niet geneigd om de spelmaker te laten vertrekken. Dat heeft consequenties.

Volgens de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio hoopt Spartak nog steeds op de komst van Hanni, al heeft het wel een plan-B achter de hand. Als Anderlecht voet bij stuk houdt, zullen de Moskovieten zich richten op Adel Taarabt. Die voetbalt momenteel bij Genoa FC in de Serie A. Spartak rondde overigens al de komst van Nikola Maksimovic af, een verdediger die Napoli SSC verlaat.

Het lijkt er dus sterk op dat die Hanni niet tegen het lijf zal lopen in de Russische hoofdstad. Door het vertrek van Nicolae Stanciu, de blessure van Henry Onyekuru en het gebrek aan financiële slagkracht zit Anderlecht bijzonder dun in de aanvallende spelers. Het is dan ook heel wat waarschijnlijker dat er nog een aanvaller bij komt dan dat er nog eentje vertrekt uit het Astridpark.