Sánchez bekroont United-debuut met dikke winst, Lukaku pikt doelpunt mee

26-01-2018 22:54
1

Manchester United heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup. Yeovil Town, een ploeg uit de League Two, werd op eigen veld met 4-0 geklopt. Alexis Sánchez maakte zijn debuut voor United en was van waarde met een assist. Romelu Lukaku was goed voor een doelpunt.

José Mourinho gaf tegen Yeovil rust aan veel basiskracht. Onder meer Romelu Lukaku, Ashley Young en Nemanja Matic zaten op de bank. Sánchez stond wél in de basis. Eerder deze week rondde United de komst van de Chileense aanvaller af. Sánchez kwam over van Arsenal. Hij werd geruild met Henrikh Mkhitaryan.

Het duurde tot de 41e minuut voordat The Red Devils op voorsprong kwamen. Marcus Rashford profiteerde van zéér zwak verdedigen. De achterhoede van Yeovil slaagde er niet in om een bal weg te werken.

De tweede United-goal viel na een uur voetbal. Na een corner voor Yeovil counterden de gasten. Sánchez gaf de bal op de rand van het strafschopgebied aan Ander Herrera, die hard en laag raakschoot. In de absolute slotfase liep de nummer twee van de Premier League uit naar 0-4. Invallers Jesse Lingard en Lukaku scoorden.