OFFICIEEL: Monaco betaalt 23 miljoen voor minderjarige speler

  OFFICIEEL: Monaco betaalt 23 miljoen voor minderjarige speler

  Gepubliceerd: zaterdag 27 januari 2018 om 19:31za 27-01-2018 om 19:31

  AS Monaco trekt alle registers open voor Pietro Pellegri. Volgens Italiaanse en Franse media verkast de zestienjarige spits van Genoa voor liefst 23 miljoen euro naar de regerend kampioen van de Ligue 1. 

  Eerder deze week werd de talentvolle Pellegri nog in verband gebracht met Juventus. Ook De Oude Dame wilde grof geld betalen voor de talentvolle spits. Sky Italia en France Football weten het echter zeker: vòòr 31 januari is Pellegri speler van AS Monaco. 

  Waarschijnlijk zet de jeugdinternational zaterdag of zondag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij zijn nieuwe club. Pellegri gaat ongeveer één miljoen euro per jaar verdienen. Genoa heeft naar verluidt een aantal bonussen bedongen. Ook ontvangt de Serie A-formatie in de toekomst een deel van de opbrengst bij een transfer van Pellegri.

  Donderdagavond deed Monaco zaken met Southampton. Guido Carrillo werd voor ruim twintig miljoen euro verkocht aan Southampton. 

  Update 19u30: Via de officiële kanalen bevestigt Monaco zaterdagavond dat Pellegri inderdaad is overgenomen van Genoa. "Ik ben héél blij dat ik naar Monaco verhuis. Het project van de club heeft mij overtuigd. Net als elke andere jonge speler wil ik mij ontwikkelen en in de toekomst schitteren op het voetbalveld. Ik ga hard werken om een belangrijke speler te worden."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws