Vanderhaeghe kan opgelucht ademhalen en verwelkomt belangrijke kracht opnieuw

Vanderhaeghe kan opgelucht ademhalen en verwelkomt belangrijke kracht opnieuw

26-01-2018 19:09
2

AA Gent veroverde afgelopen woensdag een puntje bij Royal Antwerp FC (1-1) en met een half elftal in de ziekenboeg viel die prestatie best knap te noemen. Nu heeft Yves Vanderhaeghe al goed nieuws gekregen over enkele blessuregevallen.

Het beste nieuws kwam er over Stefan Mitrovic. De mandekker blesseerde zich recent en leek lange tijd in de lappenmand te zullen liggen, maar die vrees blijkt ongegrond. Vrijdag maakte de Serviër immers al zijn wederoptreden op de groepstraining, weet Stefan Smet, journalist bij Het Nieuwsblad, te melden. Mogelijk komt Mitrovic, die dit seizoen sterk acteert in de Gentse achterhoede, zondag al opnieuw in actie in de kraker tegen Club Brugge.

Ook Brecht Dejaegere kon een lachje op het gezicht van Vanderhaeghe toveren. De middenvelder trainde evenzeer, zij het individueel. Daarmee is de Gentse malaise echter nog geen verleden tijd. Met Anderson Esiti, Nana Asare, Moses Simon en nieuwkomer Anders Christiansen vertoeft er nog steeds heel wat mooi volk in de ziekenboeg. Zij zullen er in de Slag om Vlaanderen hoe dan ook niet bij zijn.