'Chelsea houdt Batshuayi nog even aan boord: eisen Dzeko te gortig'

'Chelsea houdt Batshuayi nog even aan boord: eisen Dzeko te gortig'

26-01-2018 18:40
1

Edin Dzeko lijkt dan toch niet naar Chelsea te vertrekken. De Bosnische spits zou voor vijftig miljoen euro samen met ploeggenoot Emerson Palmieri van AS Roma naar Stamford Bridge verhuizen, maar volgens Sky Sports is er een kink in de kabel gekomen. Voorlopig blijft Michy Batshuayi dus bij Chelsea.

Naar verluidt is Dzeko het niet eens met de looptijd van het door Chelsea voorgeschotelde contract. De spits zou tot de zomer van 2020 willen tekenen en een flinke verhoging van zijn Roma-salaris verlangen. Chelsea lijkt echter niet van plan om grote bedragen op tafel te leggen voor de Bosnische dertiger, omdat dit in strijd is met de transferpolitiek van The Blues.

Nu de komst van Dzeko van de baan lijkt, gaat de zoektocht van Chelsea naar een nieuwe spits onverminderd door. The Blues zijn al lange tijd op zoek naar een stand-in voor de tegenvallende miljoenenaankoop Alvaro Morata. De namen van onder meer Andy Carroll, Peter Crouch, Ashley Barnes en Marko Arnautovic zijn al de revue gepasseerd, terwijl ook Arsenal-aanvaller Olivier Giroud een kandidaat zou zijn.

De ontwikkelingen rond Dzeko hebben ook hun invloed op Batshuayi. Onze landgenoot mocht van Antonio Conte vertrekken, nadat er een nieuwe spits werd aangetrokken. Tot op heden blijft de Rode Duivel dus lid van The Blues.