Gabulov vreest concurrentie niet, Vermeer moet zijn tenen uitkuisen

Gabulov vreest concurrentie niet, Vermeer moet zijn tenen uitkuisen

25-01-2018 13:21
3

Bij Club Brugge krijgen we na de winterstop twee nieuwe gezichten te zien in doel. Eerst werd Vladimir Gabulov aangetrokken, maar met Kenneth Vermeer heeft hij een stevige concurrent. Al vreest de ervaren Rus de Nederlander helemaal niet.

Gabulov werd aangetrokken om de eerste doelman te zijn. Met Vermeer heeft Club Brugge echter iemand aangetrokken die ook niet op de bank zal willen blijven zitten. "Ik heb daar kalm op gereageerd", zegt Gabulov aan Het Laatste Nieuws. "Als prof moet ik goed trainen en prestaties leveren. De technische staf bepaalt wie in de basis staat."

De ervaren Rus mocht tegen Antwerp alvast beginnen aan de wedstrijd. Hij slikte dan wel twee tegendoelpunten, maar liet een solide indruk achter. "Ik was niet zenuwachtig, daarvoor heb ik al te veel ervaring", klinkt het.

"Het niveau bij Club is ook heel hoog. Een profclub in elk detail. En de kleedkamer is één geheel", besluit hij. Van Ivan Leko krijgt hij alleszins het vertrouwen. De Rus zal tegen KV Oostende gewoon onder de lat blijven staan.