UPDATE: 'Club haakt af, onderhandelingen met Standard stopgezet'

UPDATE: 'Club haakt af, onderhandelingen met Standard stopgezet'

26-01-2018 23:04
6

Alexander Scholz wordt dan toch niet de nieuwe verdediger van Club Brugge. Standard en Blauw-Zwart raken het maar niet eens over de prijs.

Het laatste bod dat Club Brugge heeft gedaan bedroeg 1,2 miljoen euro, maar Standard wil voorlopig niet buigen. Meer nog: het wil meer dan twee miljoen euro én Jordi Vanlerberghe.

Club Brugge wilde niet te lang meer onderhandelen en gaf Standard al een deadline tot dinsdag. Volgens Het Nieuwsblad is er na onderhandelen nog steeds geen akkoord gevonden. Dat lijkt er dus ook niet aan te gaan komen.

Scholz probeerde zijn transfer al te forceren door een paar trainingen over te slaan, maar dat had bitter weinig effect bij het bestuur van Standard. Club Brugge gaat nu op zoek naar een alternatief voor Scholz.

Lees ook: 'Club Brugge wil toptalent nog voor neus van Standard wegsnoepen'

Update 26/01 23.04 uur: Het Nieuwsblad meldt dat de piste-Scholz nu helemaal van de baan is bij Club Brugge. Standard vond het bod van Club Brugge niet voldoende, Blauw-Zwart is ook niet van plan om dat te verhogen. De Bruggelingen richten zich nu op andere targets.