Sa Pinto haalt opnieuw keihard uit: Hij is een killer

Sa Pinto haalt opnieuw keihard uit: "Hij is een killer"

24-01-2018 07:30
9

Standard Luik heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van Zulte Waregem. Volgens Ricardo Sa Pinto was scheidsrechter Lawrence Visser de grote schuldige. Zo vond de Portugees dat Standard een lichte rode kaart kreeg én het zag bovendien een strafschop niet gefloten.

"Ongelofelijk, ongelofelijk, ongelofelijk, reageerde Sa Pinto woedend meteen na de partij. Hij kon het dan ook niet laten om op het veld verhaal te gaan halen. Een uurtje later reageerde de Portugees ,ietwat afgekoeld, opnieuw. "Hij is een scheidsrechter die geen scheidsrechter is: hij is een 'killer'", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Zo vond Sa Pinto dat zijn team zwaar benadeeld werd aan de Gaverbeek. "Agbo raakt de bal en krijgt geel, Mpoku wordt neergeduwd en krijgt geen penalty. Bij Zulte Waregem mochten ze alles doen om het spel stil te leggen, hij deed amper iets. En dan sloot hij Edmilson nog uit in het slot. (cynisch) Hij deed echt een 'amazing job'."

Op het veld
De Portugees verklaart waarom hij het terrein opstapte. "Ik ben hem om uitleg gaan vragen op het veld, hij gaf geen antwoord. Kijk: iedereen weet dat we komende zondag tegen Anderlecht spelen en dat ik door hem twee belangrijke spelers moet missen. Het wordt tijd dat hier iets aan gedaan wordt", besluit Sa Pinto.