Mag Anderlecht hopen op transfer? 'Mbemba gespot op Neerpede'

Mag Anderlecht hopen op transfer? 'Mbemba gespot op Neerpede'

23-01-2018 18:20
1

Op Neerpede was er afgelopen maandag een opvallende gast. Niemand minder dan Chancel Mbemba was aanwezig op het trainingscentrum van paars-wit. Is er sprake van een terugkeer?

RSC Anderlecht wil op de transfermarkt nog een spits halen, maar het blijft ook zoeken naar versterking op andere posities. Een verdediger is één van de plekken waar er nog gezocht wordt naar een nieuwe naam. La Dernière Heure meldt dat Mbemba op het trainingscentrum van paars-wit werd gezien, maar dat er nog geen sprake is van een terugkeer.

De Congolese verdediger heeft van Newcastle namelijk enkele dagen vakantie gekregen. Daar maakte Mbemba gebruik van om even terug te keren naar Brussel. Aangezien hij ook maar weinig wedstrijdritme heeft, wilde hij zijn conditie tijdens de korte conditie onderhouden door te profiteren van het trainingscentrum van Anderlecht.

Paars-wit informeerde enkele weken geleden al naar Mbemba. Toen werd snel duidelijk dat de Congolees geen spek voor de bek van Anderlecht is. De Congolees lijkt gewoon in Engeland te blijven, waar verschillende clubs ook aan zijn mouw hangen.