Vanhaezebrouck spreekt zich uit over Thelin in 'tegenvallende' persconferentie

Vanhaezebrouck spreekt zich uit over Thelin in 'tegenvallende' persconferentie

23-01-2018 14:45
4

Anderlecht ontvangt woensdagavond Waasland-Beveren in het Constant Vanden Stockstadion. De Brusselaars wonnen dan wel op Genk, toch verwacht Hein Vanhaezebrouck een lastige partij tegen het team van Sven Vermant.

"Waasland-Beveren is niet toevallig een kandidaat voor Play-Off 1", aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie. "Er is niet alleen Morioka, maar ook heel veel kwaliteit op de flanken. Boljevic en Ampomah hebben snelheid en een individuele actie. Waasland-Beveren heeft aanvallend heel veel troeven. Daar is ook Kiese Thelin één van", citeerde Het Laatste Nieuws.

Bij de Waaslanders speelt Anderlecht-huurling Thelin mee. Al maakt Vanhaezebrouck daar geen probleem van. "Dat hij tegen ons mag meespelen? Daar kan ik niet wakker van liggen. Het is het leven. Ik snap dat clubs dat soms liever vermijden, maar Waasland-Beveren betaalt om Thelin te hebben. Dan is het logisch dat hij mag voetballen."

Weinig interesse
Opvallend: tijdens de persconferentie waren er slechts twee journalisten van de partij. Op datzelfde moment vond er in het gemeentehuis van Anderlecht een ceremonie plaats omtrent het ereburgerschap van voorzitter Roger Vanden Stock. Van de wedstrijd tegen Waasland-Beveren liggen niet veel journalisten wakker, zoveel is duidelijk.