Woedende Bölöni kon niet rekenen op nieuwe aanwinst: Altijd probleem bij ons

Woedende Bölöni kon niet rekenen op nieuwe aanwinst: "Altijd probleem bij ons"

22-01-2018 08:50

Laszlo Bölöni kon het zondag niet doen met Jonathan Pitroipa. De nieuwe aanwinst is al een tijdje in Antwerpse loondienst, maar raakte toch niet speelgerechtigd. Bölöni begrijpt er helemaal niets meer van

"Ik vind het bizar dat 'men' er niet in slaagde om op tijd de aansluiting van onze nieuwe speler Pitroipa in orde te brengen. Alle andere nieuwe spelers in België raakten aangesloten. Ik wijs naar niemand", bleef hij nog mysterieus tegenover Het Laatste Nieuws.

Antwerp had eerder ook al problemen met het inschrijven van nieuwe spelers. "Voor zover ik weet heb je in België een Waalse en een Vlaamse regio én dan heb je Brussel. Antwerpen, daar gelden blijkbaar nog andere regels. Al voor de vijfde keer slagen we er niet in om een speler tijdig in te schrijven. Andere spelers komen in België toe en spelen meteen. Bij ons vormt dat altijd een probleem."

De ervaren coach wil echter niemand beschuldigen. "Of het bij de gemeente of de club ligt, dat kan me niet schelen, ik stel alleen vast dat andere transfers na die van Pitroipa werden gerealiseerd en allemaal spelen ze al mee, behalve die ene van mij", klinkt het kwaad. Het zou deze keer foutgelopen zijn in de Verenigde Arabische Emiraten, waar Pitroipa speelde. De nieuweling zou woensdag wél kunnen spelen tegen Gent.