Waasland-Beveren profiteert meteen van de Vermant van Club Brugge

Waasland-Beveren profiteert meteen van de Vermant van Club Brugge

20-01-2018 23:24
9

Waasland-Beveren heeft zijn eerste wedstrijd onder Sven Vermant gewonnen. Op de Freethiel versloeg het STVV met 3-1. Bij de thuisploeg speelde Jur Schryvers een opvallende match. Hij en Vermant werkten in het verleden al samen bij Club Brugge. 

Vermant was natuurlijk blij met de drie punten tegen STVV. "Dit is leuk om mee te beginnen. Het was ook gewoon een verdiende overwinning op basis van alle kansen", vertelde de nieuwe trainer van Waasland-Beveren bij Sporza

"We zijn nog maar twee weken aan het werken en we misten toch twee geschorsten en Seck, die getransfereerd is. De ploeg heeft dat heel goed opgevangen. De optie om Jur als verdedigende middenvelder te zetten was voor mij bekend, omdat ik hem zo ook gebruikt heb bij de beloften van Club Brugge."

"Maar ik moet niet één speler noemen, ik denk dat heel het team getoond heeft dat we op de goede weg zijn. We stonden goed georganiseerd, in het verleden kregen we wel wat meer doelpunten binnen. Als je de kansen naast elkaar zet, dan waren die voor ons 100 procent kansen. Die moet je dan eigenlijk ook beter afwerken. Het verschil had groter kunnen zijn."