Waasland-Beveren wint eerste wedstrijd onder nieuwe coach overtuigend

20-01-2018 21:43
4

Waasland-Beveren heeft zijn eerste coach onder nieuwe coach Sven Vermant gewonnen. Het versloeg Sint-Truiden met 3-1.

De wedstrijd begon erg matig. Geen van beide ploegen leek echt risico te willen nemen. Na twaalf minuten voetballen kwam Waasland-Beveren echter wel op voorsprong. Demir trok de bal voor doel na een mooie één-twee met Morioka. Goutas werkte de voorzet ongelukkig in eigen doel.

Drie minuten later was het opnieuw prijs voor de Waaslanders. Na een snelle counter maakte Boljevic er 2-0 van. De reactie van STVV volgde snel. Een minuut later zorgde Vetokele al voor de 2-1. Na enkele knotsgekke minuten probeerde Waasland-Beveren de controle over de wedstrijd te behouden.

Na rust gingen de bezoekers nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Van kansen was niet meteen sprake. Op het uur gooide De Norre zich voor een voorzet van Ampomah. Na een tussenkomst van de videoref werd een strafschop toegekend. Thelin zette die feilloos om, 3-1. Daarna bleef Waasland-Beveren de wedstrijd controle houden en was het gedurende de hele tweede helft baas. Het wint zo zijn eerste wedstrijd onder Sven Vermant op erg overtuigende wijze.