OFFICIEEL: Moeskroen mikt op continuïteit en legt ook Anderlechtenaar langer vast

OFFICIEEL: Moeskroen mikt op continuïteit en legt ook Anderlechtenaar langer vast

Gepubliceerd: zaterdag 20 januari 2018 om 16:53za 20-01-2018 om 16:53

Royal Excel Moeskroen presteert voorlopig boven verwachting. Mircea Rednic parkeerde zijn elftal rond de jaarwisseling op positie negen, waardoor de Henegouwers voor het eerst in lange tijd niet lijken te moeten strijden tegen degradatie. Dat wil het bestuur belonen.

Moeskroen is namelijk volop bezig om enkele spelers langer aan zich te binden. Nadat de contracten van Mërgim Vojvoda en Fabrice Olinga al werden opengebroken, zette nu ook Nathan De Medina zijn krabbel. De twintigjarige mandekker zal tot 2020 te bewonderen zijn op Le Canonnier, meldt de club op de officiële website. 

Zo krijgt De Medina de kans om zijn carrière op het hoogste niveau verder uit te bouwen. Zijn gehele jeugdopleiding genoot hij bij RSC Anderlecht, waar hij in de Play-Offs van 2016 ook zijn debuut mocht maken. Doorbreken in het Astridpark lukte echter niet, waarna een uitleenperiode bij Oud-Heverlee Leuven volgde.

Daar werkte De Medina zich op tot vaste basiskracht. Dat had Moeskroen afgelopen zomer ook in de gaten. Les Hurlus legden de jongeling vast. Dit seizoen schippert De Medina een beetje tussen bank en basis. Van Rednic mocht hij acht keer aan de aftrap verschijnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws